fbpx

Virksomheder


Kunde hos LUBI-vikar

Rekruttering

Resultatet af en vellykket rekruttering skulle gerne være, at virksomheden og medarbejderen passer som hånd i handske. For at det kan lykkes, skal en lang række elementer fungere perfekt.

LUBI-Vikar arbejder efter en række gennemprøvede metoder inden for rekruttering. Det sikrer os så høj succesrate, at vi yder 3 måneders garanti på vores rekrutteringsløsninger. Hvis medarbejderen stopper før 3 måneder, gennemfører vi en ny rekruttering uden beregning – dog undtaget eventuelle annonceringsudgifter.

Der er flere nøgler til effektiv rekruttering. For det første kræver det stor forståelse af virksomheden og dens behov. Vi gennemfører en grundig analyse af virksomheden på baggrund af bl.a. interviews med både ledelsen og andre nøglepersoner og fastlægger derefter en præcis profil af både jobbet og den ønskede nye medarbejder. En af LUBI-Vikar absolutte forcer ligger i vores evne til at identificere virksomhedens præcise behov.

Nye medarbejdere finder vi på flere måder. Vi har en emnebank af højt kvalificerede personer, som enten selv har lagt deres cv hos os eller som vi har fundet via annoncering, og vi gennemfører også målrettet annoncering i både de trykte medier og på de relevante internet-sites. Diskretion er en selvfølge, og ingen præsenteres for virksomheden uden forudgående accept. Vi sørger for en grundig udvælgelse og lægger bl.a. stor vægt på, at kemien passer. Samtidig indhenter vi referencer fra tidligere arbejdsgivere.

Efter ansættelsen følger vi både den nyansatte og virksomheden tæt for at sikre succesen.

Vi står gerne til rådighed for en uforpligtende snak om mulighederne, enten ud fra en konkret opgave eller mere generelt.

For virksomheder

Vikar

Alle kender situationen, hvor man sagtens kan bruge en ekstra hånd. Årsagen kan være alt lige fra overvældende succes over sygdom til nye opgaver, ferietid, barselsorlov og meget andet.

En god løsning kan være en vikar. Brugen af vikarer i Danmark er mangedoblet inden for de seneste år og det er naturligvis, fordi brugen af vikarer både er en lønsom og fleksibel løsning. LUBI-Vikar har en stor pulje af velkvalificerede vikarer til en lang række brancher. Vikarerne kan rykke ud ved behov og stoppe med dags varsel.

Vi møder altid personligt op i virksomheden og fastlægger sammen med de nødvendige nøglepersoner den jobprofil og personprofil som virksomheden ønsker at vikaren skal udfylde.

Nøje udvalgte vikarer

Alle vores vikarer er nøje udvalgt og deres personlige og faglige kvalifikationer er klarlagt på baggrund af flere interviews. Vikarerne er veluddannede og har stor erhvervserfaring. Endvidere lægger vi stor vægt på omstillings evne og en præsentabel fremtræden.

Kontakt os gerne for at høre mere om LUBI-Vikars vikarer.


Se også:

Bygge & anlæg

Transport, Lager, Logistik & Produktion

Køkken & Kantine

Rengøring & Skadeservice

Økonomi & Administration

© LUBI-Vikar. All Rights Reserved

Info

kontakt@lubi-vikar.dk
Tlf: 44 40 89 94
CVR 40064338

Find os

Søndre Stationsvej 28A, 4200 Slagelse
Sjælland, Danmark