fbpx

LUBI Vikar og Rekruttering

Hos LUBI hjælper vi dig med rekruttering af vikarer i Slagelse

’Vi kan sagtens selv finde vores afløsere og vikarer – vi laver lige et opslag på Facebook og så vælter det ind med ansøgere…’
Hvis du har prøvet det, så ved du at det ikke ’bare lige’ er sådan at finde vikarer. Der er spørgsmål fra interesserede ansøgere der skal svares på, samtaler der skal afholdes, kontrakter der skal indgås, løn der skal oprettes, feriepenge der skal betales og mange mange andre ting.
Rekruttering tager tid og koster kræfter og gode vikarer ER svære at finde.
Det gælder både til kortere vikariater og til projektansættelser.

Det er her LUBI Vikar & Rekruttering, dit lokale vikarbureau i Slagelse kommer ind i billedet.

Vi har nemlig allerede gode og arbejdsvillige vikarer i vores kartotek, og de er klar til at rykke ud med kort varsel. Vikarer der gerne vil arbejde hos dig, men som også godt kan lide trygheden ved at være i stald hos et vikarbureau.

Mangler du personale, så sidder vores konsulenter klar ved telefonen, parate til at finde den helt rigtige vikar til dig.

Giv os et ring - LUBI Vikar & Rekruttering, dit lokale vikarbureau

eller udfyld formularen nedenfor:

Løber dine kollegaer alt for stærkt – så få vikarhjælp i Slagelse

Hvis du og din virksomhed har travlt har I fat i noget af det rigtige. Glade kunder og gode tilbud er skønt – men det skidt, hvis I hele tiden mangler hænder.

Det er ikke en holdbar løsning at dine kolleger og medarbejdere skal løbe ekstra stærkt hele tiden. Så ender de nemlig med at begynde at kigge efter et nyt og mindre stressende job…

Det er her vi som vikarbureau i Slagelse kommer ind i billedet: Vores fornemste opgave er at sørge for, at du, og dine kolleger, får aflastning i hverdagen, så det bliver sjovt at gå på arbejde igen.

Godt humør smitter nemlig af på kunderne.

Står du og mangler en vikar – eller flere – og hellere i dag end i morgen, så er den hurtige og effektive løsning et vikarbureau. Du sparer tid og får de manglende hænder, der gør dine medarbejdere og kunder glade.

Vi gør til gengæld vores vikarer glade, for de vil gerne ud at arbejde!

Bor du i Slagelse og har du brug for vikarer til højsæsonen?

Så sidder vi klar til at hjælpe!

LUBI-Vikar er et mindre familiejet vikarbureau hvor vi hver dag holder hinanden fast på at arbejde i øjenhøjde. Vi er ikke for ’fine’ til at formidle nogle typer af vikarjobs. Hverken de korte eller de lange.

Næh, hos os er en spade en spade og vi ved godt at vores kunder nogle gange arbejder med meget korte deadlines.

Hvis din virksomhed nærmer sig højsæsonen, om det er Black Friday eller noget helt andet, så er den letteste løsning klart at hyre korttidsansatte vikarer ind. 

Vi har kartoteket fyldt af garvede vikarer og sultne studerende i Slagelse-området, der gerne hjælper dig når der er allermest travlt.

Hos LUBI har vi nemlig screenet vores vikarer på forhånd, referencerne er checket og de er klar til at give den fuld gas så længe du har brug for dem.

Kontakt os hvis du har brug for vikarer til din højsæson.

Vi mener det, når vi siger vi er et vikarbureau i øjenhøjde

Der findes store vikarbureauer med mange unge mennesker ansat – og så findes der familieejede vikarbureauer med voksne mennesker, som os.

Smart i en fart bliver vi aldrig hos LUBI, beklager! 😊

Vi sværger i stedet til de gamle dyder som god service og grundighed. Vi fokuserer på mindre og mellemstore virksomheder i og omkring Vestsjælland og som kunde får du tildelt sin helt egen personlige konsulent.

Det er vigtigt for os, at du føler dig tryg og vi hjælper dig hele vejen med at finde de helt rigtige vikarer. Det gælder uanset om du har brug for en vikar en enkelt dag eller du gerne have hjælp til at rekruttere jeres næste fastansatte kollega.

Som vikarbureau i Slagelse gør vi alt hvad vi kan for at sætte os ind i vores kunders behov og matche dig med de helt rigtige vikarer. Det er jo det vi er eksperter i.

Et Try & Hire er til dig, der skal bruge mere end ’bare’ en vikar

Har du allerede haft et job slået op men ansøgningerne der kom, var ikke helt rigtige?

Så er det måske tid til at tænke i andre baner…

Et Try & Hire-forløb er en kombinationsløsning af en fastansættelse og et vikariat. De første 16 uger arbejder din nye kollega gennem os som vikar.

Går det godt har du mulighed for at tilbyde en fastansættelse hvor I indgår et helt almindeligt ansættelsesforhold.

Og går det ikke som håbet, ja så skilles jeres veje uden du har brugt oceaner af tid på administration.

Det giver dig mulighed for at teste en måske-kandidat af uden forpligtelser.

Med et Try & Hire forløb får både du og din jobkandidat mulighed for at se hinanden an i 16 uger:

  • Er løn, arbejdstid og afstanden til Slagelse et rigtigt match for din vikar?
  • Er matchet rigtigt for jer, som virksomhed, i forhold til kvalifikationer og kemi?

Har du mod på en uforpligtende samtale om din nye Try & Hire-vikar på Sjælland?

Så kan LUBI Vikar & Rekruttering kontaktes på: 44 40 89 94