fbpx

LUBI Vikar og Rekruttering

Når du har brug for et vikarbureau i øjenhøjde i Ringsted, så vælg LUBI

Vikarbureau Ringsted

Hvis du ønsker et familieejet vikarbureau med personlig service og lokalkendskab, så er du kommet til det rigtige sted. Vi er ikke de største, til gengæld kender vi vores kunder og deres behov, og det er vi stolte af.

Vi arbejder altid i øjenhøjde, både sammen med vores kunder og vores vikarer.

Hos os går vi op i personlig service, og derfor får du også din helt egen personlige konsulent hos LUBI-Vikar. Vi sørger for følge dig hele vejen, fra indholdet i jobbet aftales til vi har fundet de helt rigtige vikarer til dig i Ringsted og omegn.

Du kan få hjælp til at rekruttere en vikar for et par enkelte dage, flere uger eller gennem et Try & Hire-forløb hvor du ender med en ny fastansat kollega.

Når vi siger vi arbejder i øjenhøjde så mener vi det.

Tag en uforpligtende snak med os om din virksomheds behov på

eller udfyld formularen nedenfor:

Sådan gør du, hvis du har akut brug for hjælp fra et vikarbureau i Ringsted

Hvis du har sved på panden ved tanken om at skulle bruge tid på at finde en vikar eller ny medarbejder, så er vi her for at hjælpe dig. Vi ved godt du har travlt og helst vil gøre det så enkelt som muligt.

Som et lokalt funderet vikarbureau er LUBI-Vikar din hjælp i øjenhøjde. Vi gør vores yderste for at finde den kvalificerede hjælp du skal bruge, så du både føler dig tryg og din vikar har de rigtige kvalifikationer og forstår jeres humor.

Når du kontakter os, bruger vi tid på at afdække dine behov – det gælder både i forhold til jobindholdet, længden af vikariatet og jeres drømmeprofil. Kemi betyder jo også noget når man ansætter en ny midlertidig kollega.

Efter vi har talt sammen, går vi i gang med at gennemgå vores kartotek og finde de egnede vikarer der har tid og passer ind hos jer.

Ønskescenariet er selvfølgelig at du er ude i god tid, men vi ved godt at det ikke altid er sådan det fungerer i den virkelige verden. Vi har heldigvis gode trofaste vikarer, der elsker at komme ud og møde nye mennesker. – Og som er klar til at møde op med kort varsel!

Hvis du har brug for vikarer regelmæssigt, kan du selv bestemme, om du gerne vil have en personlig samtale med os hver gang du skal bruge en vikar i Ringsted eller du vil booke online på vores hjemmeside.

Vi sidder bare og venter på at du kontakter os!

Tag en snak med os i LUBI Vikar & Rekruttering, dit lokale vikarbureau

Har du svært ved at finde de rigtige medarbejdere i Ringsted?

Uanset om du skal finde nyt personale til kortere vikariater, projektansættelser eller du gerne vil finde din nye fastansatte kollega så tager det tid. Nogle gange lang tid.

Årsagerne kan være mange: Det er højsæson, du får ikke lige delt opslaget på sociale medier, jobannoncen skulle måske være formuleret anderledes eller lønniveauet er ikke længere på niveau med konkurrenterne.

Fordelene ved at benytte et vikarbureau er – udover at spare tid – også, at vi ved hvordan en jobannonce skal formuleres for at tiltrække de helt rigtige medarbejdere.

Vi har også fingeren på pulsen og ved hvad dine konkurrenter tilbyder i løn og medarbejdergoder. Det er nemlig ikke altid at det er lønnen der er det vigtigste…

I visse tilfælde kan det give mening at ansætte en vikar mens du leder efter den helt rigtige nye fastansatte kollega fra Ringsted. Vikaren køber dig noget tid i forhold til at finde den helt rigtige nye kollega.

Her kan et Try & Hire-forløb også være en god løsning – læs mere om det nedenfor.

Uanset om du skal bruge hjælp en uge, en måned eller du er i gang med at rekruttere den helt rigtige kandidat til din næste fastansættelse, så hjælper LUBI-Vikar gerne.

Vi er dit lokale vikarbureau i øjenhøjde.

Derfor foretrækker mange arbejdsgivere et Try & Hire-forløb gennem et vikarbureau

Lad os bare kalde en spade en spade: Det trækker det tænder ud at ansætte nye medarbejdere, og det er dyrt, også i administrationstid.

Det er derfor Try & Hire kombinationsløsningen er så populært. Du behøver ikke sætte gang i alt det administrative ved at ansætte før du er sikker på du har fundet den helt rigtige OG I har haft en dagligdag sammen.

Try-delen begynder nemlig som et helt almindeligt vikariat i 16 uger gennem os.

Som vikarbureau er det vores fornemste opgave at hjælpe dig med at finde de helt rigtige kandidater omkring Ringsted. Når vi har introduceret dig for passende kandidater, og du har udvalgt den vikar du mener er den rigtige, skal du ikke i gang med at udforme ansættelseskontrakter, oprette i lønsystem og forhandle løn.

I stedet kan du koncentrere dig om at få din nye medarbejder kørt ind og klædt på til at tage fra hurtigst muligt.

Alt det praktiske gemmer du til om 4 måneder, når du er helt sikker på du vil ansætte.

Med et Try & Hire-forløb får både du og din vikar mulighed for at se hinanden an uden forpligtelser: Det skal være et godt match for begge parter. Som virksomhed er du nemlig også under evaluering. 😊

Når vi nærmer os udgangen af de 16 uger skal du tage stilling til om vikariatet skal slutte eller I skal følges ad i en fastansættelse. Skal jeres ’try’ skal ende i et ’hire?.

– Og det er først her du skal ’slås’ med alt det administrative som pensionsordning, ATP, feriepenge osv.

Har du har lyst til at høre mere om et Try & Hire-forløb så kan vi helt sikkert hjælpe dig med at finde gode og interesserede kandidater på Sjælland.

Har du brug for en vikar eller ny fastansat på Sjælland? Så kontakt os på 44 40 89 94