fbpx

LUBI Vikar og Rekruttering

Derfor er det mere sikkert at bruge et lokalt vikarbureau i Næstved

Vikarbureau Næstved

Vikarbureauer sparer dig tid, for vi har allerede vikarer i kartoteket.

Men vidste du også, at lokale vikarbureauer, der allerede har kandidater fra dit lokalområde i kartoteket, giver dig mere tryghed oveni?

Hos LUBI har vi et stort lokalt kendskab i Næstved, og derfor kender vi vores lokalområde. Vi har et langt større netværk og mulighed for at skaffe en vikar fra Sydsjælland end hvis vi var placeret i den anden ende af landet.

Det er til din fordel: Statistisk set er der nemlig langt større chance for at lokale vikarer bliver hos dig i hele den aftalte periode end hvis de skal køre langt. Kort transporttid mellem job og hjem er attraktivt, også for vikarer.

Som et lokalt vikarbureau gør vi det let for dig at få den hjælp du mangler, for vi kender vikarerne på Sjælland som vores egen bukselomme.

Tag en uforpligtende snak med os om din virksomheds behov på

eller udfyld formularen nedenfor:

Som vikarbureau i Næstved er det vigtigt at være i øjenhøjde

Der findes store vikarbureauer med mange ansatte og mange vikarer – og så findes der familieejede virksomheder, som os.

Hos LUBI Vikar er det vigtigt at vi har et personligt kendskab til både vores kunder og vikarer.

Derfor får du også din helt egen personlige konsulent hos LUBI Vikar. Her får du støtte og hjælp til at finde den helt rigtige vikar, der falder naturligt ind i din virksomhed.

Din kontaktperson vil altid gerne hjælpe dig, om du har brug for en enkelt vikar en enkelt dag eller mange vikarer i Næstved i en længere periode. Vi tror nemlig på, at hvis du er tilfreds som kunde, så kommer du igen.

Derfor gør vi også en dyd ud af at arbejde i øjenhøjde.

Vi gør i øvrigt også vores yderste for at vores vikarer har det godt – de gode er nemlig værd at holde på! Derfor måler vi vores succes på det perfekte match.

Try & Hire er både et vikariat og en fastansættelse

Et Try & Hire-forløb begynder som et vikariat i 16 uger. Går det godt, er formålet at det bliver det til en fastansættelse.

I et Try & Hireø forløb tager vi grundige samtaler med både dig og ansøgerne. Det er vigtigt at vi afstemmer forventningerne fuldstændigt hos begge parter i første runde – det sparer nemlig tid senere.

Når de rette kandidater er udvalgt – måske endda nogle der bor lige om hjørnet i Næstved – så aftaler vi jobsamtaler. Derefter er det op til jer at udvælge den helt rigtige vikar, der, forhåbentligt, efter 16 ugers ’try’ bliver til et ’hire’.

Står du og mangler den helt rigtige kandidat har vi den tid du ikke har: Vi går i dybden og læser alle ansøgninger fra ende til anden. Selvfølgelig med dine kriterier til kandidaten for øje.

Rent praktisk foregår de første 16 ugers ansættelse som sagt som et vikariat formidlet gennem LUBI Vikar.

Hvis dit Try & Hire går godt, følges de 4 måneder op med en ansættelseskontrakt og din nye kollega bliver nu en fast del af jeres virksomhed.

Har du brug for en vikar der kan blive til en fastansat på Sjælland?

Tag en snak med os i LUBI Vikar & Rekruttering, dit lokale vikarbureau

LUBI sparer dig tid når du skal rekruttere medarbejdere i Næstved

Rekruttering tager tid. Tid der kunne bruges på andre ting på din arbejdsplads.

Det koster kræfter at finde en ny medarbejder. Og jo kortere vikariatet er, jo mere kan det svare sig at uddelegere ansvaret for at finde nyt personale til et vikarbureau.

Derfor er en vikar-løsning ofte den nemmeste – og faktisk også den billigste – løsning hvis din virksomhed f.eks. skal bruge ekstra personale i højsæsonen.

Så hvis du har susende travlt og mangler kvalificeret hjælp hurtigst muligt i Næstved så kan vi helt sikkert hjælpe dig hos LUBI-Vikar. Vi er her for at hjælpe dig – i øjenhøjde.

Vi finder de bedste ledige kandidater til dit jobopslag på Sjælland

Ledige jobs betyder, at der er travlt hos jer. Skønt! Det betyder I gør det godt.

Men hvis du har travlt, så kan det være svært at få tid til at ansætte.

Det går til gengæld ud over både dine kunder, kolleger og medarbejdere hvis I konstant er bagud, og det er ikke en holdbar løsning i længden.

Enten skal der flere hænder til eller så skal der skrues ned for opgaverne.

Hvis du hyrer et vikarbureau, lader du os om det grove arbejde med at finde de rigtige ansøgere til jeres job(s) i Næstved. Vi præsenterer dig for et udbud af kandidater, så du ’kun’ skal deltage i den sidste del af rekrutteringen og afholde jobsamtalerne. Ja, selv samtalerne kan vi indkalde de bedst egnede ansøgere til.

Hvis I har løbet stærkt for længe, så få hjælp til at finde en vikar eller en ny fastansat kollega til at aflaste jer.

Lad LUBI give dig tid til at trække vejret og fokusere på den daglige drift!