– Undgå dyre fejlansættelser

Se din medarbejder an, før du beslutter dig. Ansættelser er dyre og ressourcekrævende. Fejlansættelser koster endnu mere i tid, penge og ressourcer. Via LUBI-Vikars Try & Hire koncept, har I mulighed for at lære jeres nye medarbejder at kende, før I ansætter.

Hos Lubi- Vikar får du trygheden igennem hele processen.
Vi overtager ansvaret, bevare overblikket og sikre jeres interesser i hele forløbet.

Er du ikke helt sikker på, Eller er du i tvivl om, hvorvidt der er arbejdsopgaver nok til en ny medarbejder? Eller vil du bare gerne være sikker på, at den du ansætter, er den helt rigtige til jobbet? Så lyder LUBI-Vikars Try & Hire løsning som noget for jer. Det er en tidskrævende proces at ansætte en ny medarbejder. At ansætte den forkerte medarbejder er både tidskrævende, frustrerende og meget dyrt. Vi giver dig derfor muligheden for at lære din nye medarbejder at kende på vikarbasis – inden du vælger om personen er den rigtige til dig og din virksomhed. Du kan vælge at afprøve din nye medarbejder af i 16 uger. før det besluttes om kandidaten skal fastsættes.

Vi giver denne unikke mulighed, så både I og kandidaten kan se hinanden an – og vurdere om valget er det rigtige. Herefter kan i så gøre samarbejdet permanent. Hvis I vælger LUBI-Vikars Try & Hire løsning, får I følgende fordele:

  • I kan starte forløbet med det samme – vi håndterer alt administrativt.
  • Forløbet kan i de fleste tilfælde afbrydes med dags varsel inden for de første fire måneder, hvis jeres behov ændrer sig eller I ikke er tilfredse.
  • Vi tager ikke overtagelses gebyr ved fastansættes efter den aftalte Try & Hire periode, Vikaren er jeres

Timeprisen for jeres vikar afhænger af stillingen og Try & Hire-forløbets varighed – jo kortere varighed, desto højere timepris. Det kan være svært at finde de rigtige medarbejdere. Det har vi specialiseret os i. Vi har prækvalificerede kandidater, som vi supplerer med vores store netværk og effektive annonceindsats og vores hammerende dygtige rekrutterings konsulenter. Vi finder hurtigt og effektivt din nye medarbejder – og så får I tilmed lov til at afprøve dem i arbejde og i teamet, inden beslutningen tages, om I skal gøre samarbejdet permanent.

Vi kommer ud og præsenterer kandidaterne for dig, men inden da har vi sørget for alle relevante interviews, screeninger, referencetjek og tests er gennemført. Det giver dig et korrekt billede af kandidaten. Skulle det vise sig, at I ikke er tilfredse med kandidaten i sidste ende – eller, at der
måske ikke var brug for en ekstra medarbejder alligevel – så kan du med Try & Hire løsningen opsige samarbejdet. Eller selvfølgelig overtage din nye medarbejder efter forløbet er slut. Udover Try & Hire løsningen, kommer vi først og fremmest ud i din virksomhed for at afdække opgaven – jeres behov, kultur og teams som medarbejderen skal indgå i.

For at kunne tiltrække de helt rigtige profiler til dine ledige stillinger har vi en række processer og
tiltag, vi gennemgår.

  • Alle Cv’er med referencer er kontrolleret igennem.
  • Vi har mødt alle kandidater ansigt-til-ansigt.
  • Alle kandidater får tjekket deres straffeattest.
  • Kandidaterne har altid arbejds- og opholdstilladelse.

Vi glæder os til at hjælpe med at finde din næste medarbejder

Se også:

Løn

Sygemelding

Personoplysninger

© LUBI-Vikar. All Rights Reserved

Info

kontakt@lubi-vikar.dk
Tlf: 44 40 89 94
CVR 40064338