Bliv vikar her – registrer dig nemt og hurtigt

Lubi vikars CV-database er grundsten i den service, vi yder til både virksomheder og dig somjobsøgende. Vi bruger vores system til at finde de kandidater, som passer til ledige stillinger hos vores kunder samt til at finde ønskejobbet til dig, der er klar til at tage det næste skridt på arbejdsmarkedet.

Lubi vikar går ikke kun op i, at virksomheden får den rette medarbejder, men at du som vores nye medarbejder finder en arbejdsplads, hvor dine færdigheder, ønsker og behov som ansat bliver mødt.

Ved at registrere dig ved Lubi vikar, får du chancen for at blive kontaktet med det samme, når dit potentielle nye drømmejob dukker op. Så skynd dig at blive oprettet.

Allerede vikar? login her og se din profil

Har du været inde på din profil i dag? Her har du altid muligheden for at opdatere dine oplysninger eller dit CV, og få et overblik over dine kontrakter, godkende vagter og se hvilke vagter du er booket til, samt godkende dine timer. 

Har du problemer med at logge ind? Så kontakt os på telefon +45 44 40 89 94 fra kl. 08:00 til 16:00 i alle hverdage. Du kan desuden skrive til os på job@lubi-vikar.dk

© LUBI-Vikar. All Rights Reserved

Info

kontakt@lubi-vikar.dk
Tlf: 44 40 89 94
CVR 40064338