LUBI

Sådan får din virksomhed gode vikarer til Black Friday

Sådan får din virksomhed gode vikarer til Black Friday

Du ved det sikkert godt: Black Friday er den 25. november i 2022 – og det er lige om lidt!

Black Friday og julehandlen er ubetinget årets travleste perioder og det kræver planlægning ned i de mindste detaljer. Især hvis Black Friday salget ikke skal ende i kaos. For kaos giver sure kunder.

Du, og resten af din virksomhed, er sikkert allerede godt i gang med at planlægge produktionen, fylde lageret op og gøre marketingmaterialet klar til Black Friday. 

Men ekstrabemandingen til Black Friday er det også vigtigt, at du har styr på i god tid.

Det er ikke nogen hemmelighed at arbejdsløsheden er lav, og det er ikke altid kvalificerede ansøgere der søger job hos dig, især ikke når det kommer til vikar- og afløserstillinger.

Dertil kommer tiden du skal bruge på at besvare spørgsmål om vikariatet på telefon, dele jobopslag på sociale medier, læse ansøgninger, afholde jobsamtaler og ikke mindst oplære ofte uerfarne vikarer.

Foruden at ordne det praktiske med at lave lønsedler og indberette feriepenge når de er ansat

Og så skal de læres op.

Det er enormt tidskrævende at ansætte vikarer selv, især hvis de kun skal hjælpe dig et par uger.

Som vikarbureau har vi allerede erfarne vikarer i databasen, der er klar til Black Friday

Der er rent faktisk dygtige folk, der foretrækker at arbejde som vikar.

Det kan der være mange gode grunde til, men friheden vægter som regel meget højt. Friheden til selv at vælge hvor og hvornår man vil arbejde.

Og de professionelle erfarne vikarer er som regel ’i stald’ hos et vikarbureau som os.

Som bureau sørger vi nemlig for at tilbyde jobs regelmæssigt og som vikar giver det en vis tryghed i forhold til løn og arbejdsvilkår. Og så sparer man som vikar en masse tid, fordi man ikke skal sende en ansøgning hver gang, der er et vikariat ledigt.

Professionelle vikarer foretrækker nemlig vikarbureauer.

Den gode nyhed er: Vi har allerede gjort det arbejde du nu skal i gang med!

Vi har taget samtalen, oprettet dem i lønsystemet og gemt deres kontaktdetaljer i den fælles database. Så snart vi har ’go’ fra en kunde, der mangler vikarer til Black Friday, går vi i gang med at kontakte vores allerede godkendte vikarer.

Du sparer tid ved bruge et vikarbureau til Black Friday

Enhver der har prøvet at arbejde et sted, der har gode Black Friday-tilbud, ved hvor travlt der bliver, når først den længe ventede fredag kommer.

Det betyder at dine kolleger skal være helt klare i spyttet på hvem der skal løse hvilken opgave. Og det skal gå hurtigt med at løse den.

Der er selvsagt ikke tid til at lære afløsere op mens ordrerne ruller ind. Det skal ske inden og her kan vi hjælpe med det praktiske.

Ved at bruge et vikarbureau til Black Friday kan du – som virksomhed - gøre det du er god til, altså sælge og producere, mens vi gør det, som vi er gode til. Vi skaffer dig vikarer, der er hurtige at lære op og klar på at give den en skalle.

Vi hjælper med Black Friday vikarer over hele landet

LUBI er landsdækkende. Og vores vikarer er ofte ikke bange for at køre eller rejse efter de gode jobs.

Det betyder, at hvis du er presset ift. til lav ledighed i dit lokalområde, så kan vi også hjælpe dig med at skaffe afløsere fra andre kommuner. Og har du brug for vikarer på flere lokationer, så løser vi også det.

Vi har, som nævnt, allerede et kartotek af kandidater klar til at hjælpe i din virksomhed.

Også til Black Friday!

Få en snak om dit behov for vikarer, kontakt os her: