Profil

LUBI-Vikar er en familievirksomhed, for vores kunder betyder det at vi står til rådighed 24/7 hele året rundt. vi har samlet over 25 års erfaring indenfor rekruttering, HR og Regnskab.

LUBI-Vikar har hovedkontor i Gørlev på Sønder Stationsvej 28A, 4200 Slagelse Arbejdsopgaverne strækker sig fra egentlig rekruttering, hvor vi medvirker hele vejen gennem ansættelsesprocessen til vikarservice, hvor vi enten trækker på vores databank eller hurtigt skaffer egnede emner via vores netværk eller ved annoncering.

Uanset opgaven yder vi en seriøs og professionel indsats med etik og diskretion i højsædet. Vi anvender en række gennemprøvede metoder inden for rekruttering og virksomhedsanalyse og lægger stor vægt på kun at præsentere absolut egnede kandidater. Uanset opgavens art er alt papirarbejde på plads fra første dag.

Vi arbejder principielt i alle brancher, men har især erfaring og netværk inden for økonomi, finans, administration, kundeservice, salg, marketing, lager, produktion og håndværk. Alle henvendelser behandles fortroligt; for os er diskretion en selvfølge.

BLIV RINGET OP

AF VORES BOOKER

(+45) 44 40 89 94
kontakt@lubi-vikar.dk

© LUBI-Vikar. All Rights Reserved

Info

kontakt@lubi-vikar.dk
Tlf: 44 40 89 94
CVR 40064338

Find os

Søndre Stationsvej 28A, 4200 Slagelse
Sjælland, Danmark