KARRIERERRÅD

 

 • Forberedelse er alt

 • Målret din ansøgning

  .

   

 • Samtalen

  TÆNK PÅ DIT KROPSSPROG

  VÆR AKTIV OG STIL SPØRGSMÅL

  TAL IKKE DÅRLIGT OM DIN TIDLIGERE ARBEJDSPLADS

  SVAR PÅ SPØRGSMÅL OG GLEM IKKE AT LYTTE

   

   

  1. ET PRÆCIST CV

  Dit cv skal give et samlet billede af din uddannelse, erfaring, dine evner, personlige egenskaber og mål. Et cv skal fylde 1-2 A4-sider, og har du meget erfaring, vælger du kun de mest relevante oplysninger. Angiv tydeligt start- og slutdato og skriv den seneste beskæftigelse først.

  2. EN MOTIVERET ANSØGNING

  En ansøgning skal max fylde en A4-side og skal ikke være en gentagelse af dit cv. Den skal fremhæve, hvorfor du søger jobbet, og hvorfor de skal vælge at ansætte lige præcis dig.

  3. UNDGÅ LANGE SÆTNINGER

  Vær så kort og præcis som muligt i dine beskrivelser.

  4. RET OG KORREKTURLÆS DIN TEKST

  Læs annoncen og tilpas dit cv og din ansøgning efter de nøgleord, som fremhæves i annoncen. Glem ikke at læse korrektur på din tekst for at undgå kedelige stavefejl.

  5. LAYOUT OG DISPOSITION HAR BETYDNING

  Med tydelige rubrikker, en enkel skrifttype og et struktureret layout bliver din ansøgning let at overskue. På internettet findes der skabeloner, der kan downloades til frit brug.

  6. KONTAKTINFORMATION OG BILLEDE

  Gør det nemt at komme i kontakt med dig ved at skrive dine kontaktinformationer på hver side (fx i sidehoved eller -fod) og kontrollér, at informationen er korrekt. Når du vedhæfter dit billede, er det vigtigt, at billedet er neutralt og passende for den stilling, du søger.

  7. LÆS OG FORBERED DINE SVAR

  Besøg virksomhedens hjemmeside, hvor du skal til samtale, for information om, hvilke ting virksomheden fremhæver som vigtige. Forbered dig på spørgsmål, fra virksomheden, såsom hvad er dine stærke/svage sider, hvordan du håndterer stress, hvad der fik dig til at søge jobbet, hvad du har af forventninger osv.

  8. VÆR altid, I GOD TID, lad ingen vente på dig.

  kom i god tid og medregn evt. forsinkelser, som problemer med bus eller parkering. Punktlighed sender de rigtige signaler og klæd dig efter firmaet – tjek eventuelt firmaets dresscode ud forinden på deres hjemmeside eller facebook eller lign. – og HUSK sluk mobilen. Det første indtryk er vigtigt.

  9. SAMTALEN hos virksomheden

  TÆNK PÅ DIT KROPSSPROG, 

  VÆR AKTIV OG STIL SPØRGSMÅL

  TAL IKKE DÅRLIGT OM DIN TIDLIGERE ARBEJDSPLADS

  SVAR PÅ SPØRGSMÅL OG GLEM IKKE AT LYTTE

  © LUBI-Vikar. All Rights Reserved

  Info

  kontakt@lubi-vikar.dk
  Tlf: 44 40 89 94
  CVR 40064338