Lubi-vikars guider

Som jobsøgende på det danske arbejdsmarkedet er der mange ting, der kan spiller ind ift. at komme i job og finde den stilling, som matcher dig. Derfor har vi lavet guides til privatpersonen, som ønsker at have helt styr på de mange aspekter af jobsøgningen, samt lønforhandlingen, 

Se vores guides om hvordan du inkluderer de sociale medier i din søgning, og hvorfor du skal gøre det, hvordan du skriver den gode ansøgning og CV, og- ikke mindst hvordan du får en god jobsamtale.

Dine data

Ansvarlig for dine data i LUBI-Vikars vikardatabase er:

LUBI-Vikar
Algade 2D
4281 Gørlev
Email: info@lubi-vikar.dk 
CVRnr.: 40064338

Som vikar opfordrer vi dig til jævnligt at tjekke vores betingelser her på siden da ændringer kan forekomme. Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os.

Læs mere:

Almindelige personoplysninger

De informationer du giver ved oprettelsen kan videregives til andre afdelinger af LUBI-Vikar samt til kunder i ind- og udland. Derudover kan dine oplysninger uden yderligere tilladelse videregives til tredjepart med det formål at forbedre vores registrerings- og vikarsystemer.

Følsomme personoplysninger

Det er ikke tilladt vores brugere at indtaste eller opgive personfølsomme data, herunder religion, politiske forhold eller seksuel orientering. Bliver vi bekendt med at sådanne oplysninger er registreret vil de blive fjernet. Vi opbevarer og behandler alle personfølsomme data i henhold til dansk lovgivning.

Indsigt

Du har til enhver tid ret til at få indsigt i dine personlige oplysninger samt at rette i disse efter behov.

Sletning

Ønsker du at slette dine oplysninger beder vi dig skriftligt kontakte LUBI-Vikar

LUBI-Vikar forbeholder sig ret til at slette dine oplysninger hvis de strider mod danske juridiske retningslinjer.

Ansvarsfraskrivelse

Vi kan ikke gøres ansvarlige for tab du måtte lide ved ændringer i dine data, utilgængelighed eller nedlægning af services eller funktionaliteten i vores system.

Vi kan ikke gøres erstatningsansvarlige for de informationer der findes på www.LUBI-Vikar.dk eller i vores vikardatabase.

© LUBI-Vikar. All Rights Reserved

Info

kontakt@lubi-vikar.dk
Tlf: 44 40 89 94
CVR 40064338