fbpx

Løn


Herunder finder du informationer om løn, feriepenge, S/H, G-dage og meget mere. Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os.

Hvornår får jeg løn?

LUBI-Vikar udbetaler løn den sidste hverdag i måneden, Det er vigtigt, at du sender din timeseddel til os senest hver mandag kl. 12.00. Vi kan ikke garantere rettidig lønudbetaling for timesedler modtaget senere end mandag.

Jeg har ikke fået løn – hvorfor?

Inden du ringer til os, beder vi dig undersøge, om du har afleveret din timeseddel rettidigt og om du har udfyldt og sendt dit skema med bank- og skatteoplysninger. 

LUBI-Vikar udbetaler altid løn til din bankkonto. Skulle der være fejl eller mangler, beder vi dig ringe til os på 44 40 89 94 (hverdage fra kl. 9-15). 

Er der skiftende lønninger som vikar?

Lønnen afhænger af, hvilken virksomhed du arbejder for og hvilken aftale der er indgået. Timelønnen kan derfor variere fra vikariat til vikariat.

Henter LUBI-Vikar selv mit skattekort?

LUBI-Vikar henter automatisk dit skattekort fra SKAT. Derfor er det vigtigt, at du krydser den rigtige rubrik af på det udlevererede skema ’bank- og skatte oplysninger’. Skulle der være fejl eller mangler, beder vi dig ringe til os på 44 40 89 94 (hverdage fra kl. 9-15).

Hvornår modtager jeg godtgørelse for G-dage?

Det gør du, når du har afleveret dokumentation fra din A-kasse til os på at du er berettiget til G-dage.

Hvornår modtager jeg fritvalgskonto-udbetaling?

Fritvalgskonto udbetales normalt i juli og december. Hvis du har andre ønsker, beder vi dig kontakte os på 44 40 89 94 (hverdage fra kl. 9-15).

Hvordan får jeg udbetalt mine feriepenge?

LUBI-Vikar indbetaler dine feriepenge til Feriekonto. Du skal selv kontakte Feriekonto på feriekonto.dk for udbetaling af dine feriepenge. Se ledige stillinger her.

© LUBI-Vikar. All Rights Reserved

Info

kontakt@lubi-vikar.dk
Tlf: 44 40 89 94
CVR 40064338

Find os

Søndre Stationsvej 28A, 4200 Slagelse
Sjælland, Danmark