HR-ydelser

Du kan som virksomhedsleder bruge os som rådgivnings- og sparringspartner på HR-området.

Vi tilbyder vejledning og sparring i forhold til lovgivning og alle aspekter på HR-området, medarbejderforhold og rapportering. En offensiv HR-politik giver mere tilfredse medarbejdere, og glade medarbejdere giver bedre bundlinje, så det er en god investering.

Vi kan fx tilbyde at facilitering af forandringsprocesser, organisationsændringer eller bistand til medarbejderudviklingssamtaler, trivselsarrangementer, arbejdsmiljøprocesser (APV), udarbejdelse af virksomhedsværdier, personalejura og konfliktmægling.

Vi yder support og sparring enten via e-mail, telefon – eller ude hos dig i din virksomhed.


Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os. Vi står klar til at rådgive og vejlede!

Juridisk bistand og konflikthåndtering

Du kan som virksomhedsleder bruge os som rådgivnings- og sparringspartner på det ansættelsesretlige område.

Ansættelses- og arbejdsret er et komplekst område, hvor en lang række love og anden regulering – herunder overenskomster, lokalaftaler, praksis mv. – bestemmer, hvad du som arbejdsgiver må og ikke må i forhold til dine ansatte.

Det er et område, hvor det kan være vanskeligt for at danne sig et fuldstændigt overblik, og konsekvenserne ved ikke at overholde reglerne kan være store. Derfor giver det god mening at alliere sig med en sparringpartner i forbindelse med både udarbejdelse af kontrakter og løsning af eventuelle tvister.

Vi kan tilbyde specialiseret erfaring med alle områder inden for ansættelses- og arbejdsretten samt konfliktmægling, og vi kan dig være behjælpelige med alt fra den helt overordnede vejledning og den generelle rådgivning til håndtering af den konkrete sag eller konflikt med en medarbejder/fagforening eller kollega/kollega.

Vi har en løsningsorienteret tilgang til sagen, og vi vil meget gerne medvirke til at undgå retssager, hvor det giver mening, men vi går ikke på kompromis med den faglige kvalitet af vores rådgivning.

Vi yder support og sparring enten via e-mail, telefon – eller ude hos dig i din virksomhed.

© LUBI-Vikar. All Rights Reserved

Info

kontakt@lubi-vikar.dk
Tlf: 44 40 89 94
CVR 40064338